Fit játrový špíz s domácí tatarkou z tofu
Suroviny:
500g kuřecích jater1 větší cibule
1 větší červená paprika
1 balení žampiónů
olivový olej
sůl
pepř
Příprava:
Příprava této pochoutky je snadná. Játra si nejprve odblaníme a omyjeme a dáme je do misky a zakápneme je lehce olivovým olejem a lehce opepříme. Poté si rozkrojíme cibuli na půlku a rozebereme ji na jednotlivé plátky. Papriku si očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Žampiony také důkladně omyjeme a nakrájíme na polovinu. Vezmeme jehlu na špíz a začneme napichovat ingredience podle fantazie. Já dala nejprve játro, cibuli, papriku, játro, žampión a tak jsem postup opakovala dokud nebyla jehla plná. Hotové jehly jsem položila na plech, lehce pokapala olivovým olejem a dala péct na 200 stupňů na 20-25 minut. Mezitím jsem si připravila domácí tofutarku.Fit domácí tofutarka
Suroviny:
1 balení tofu bez příchutě1 kelímek bílého jogurtu
1 sterilovaná okurka
1 menší cibule
1/2 červené papriky
olivový olej (cca 50ml)
hořčice
sůl
pepř
Žádné komentáře:
Okomentovat